Sambata>>> Nine Inch Nails – campanie virala pe net

Nine Inch Nails au pornit campania de promovare a noului album. O campanie ne-conventionala, inclusiv pe internet. O idee a fost sa ofere toate track-urile, separat, pentru ca fanii sa realizeze un remix al piesei “The Hands That Feeds”! Wow!

Alta idee este un puzzle pe internet. Fanii combina mai multe indicii care ii duc catre un site (http://www.iamtryingtobelieve.com/), apoi catre o lume virtuala situata in viitor… Dupa ce reusesti sa gasesti indicii, trebuie sa suni la niste numere de telefon unde personaje din lumea virtuala iti dau alte indicii, si asa mai departe! Numerele de telefon se afla ascunse in niste piese MP3 si trebuie sa le gasesti, si tot asa!

Apoi, exista 3 USB-drive-uri incarcate cu cate o peisa de pe albumul nou, ascunse in baile salilor de concerte unde NIN vin sa cante. Cine gaseste piesele afla si alte indicii care se aduna pe site-ul lor http://ninwiki.com/Main_Page.

NIN

Trebuie sa fii fan mare ca sa ajungi la capatul acestui joc. Pe de alta parte, felicitari! O trupa care se gandeste si la altceva decat la bannere si reclame la MTV.

(via NSputnik)

“The Hand That Feeds” – Nine Inch Nails

[tags]Hi-Q, Music, Romania, NIN, Nine Inch Nails[/tags].