Miercuri>>> Lucru la studio

Ieri am stat toata ziua la studio, de pe la 14 la 22. Am refacut niste loop-uri la o idee de piesa mai veche, inca de toamna trecuta. Iar apoi cand a venit Silviu i-am aratat schimbarile… A zis ca e prea “electro-crazy-2015” pentru Hi-Q si a pus el o toba 4×4, ca sa fie clar! Am “negociat” putin si am pastrat doar cateva elemente ale loop-ului meu electro, cu EQ, si tobele lui drepte.

Apoi a venit Papu, chitaristul din trupa noastra de instrumentisti si am inceput sa inregistram. Au fost cateva ore superbe, in care 3 personalitati diferite (dar oameni talentati, zic eu) incercau sa scoata ce e mai bun din piese. Papu cu experienta lui de chitarist si de rocker, Silviu cu viziunea lui despre muzica (R&B in special) si pregatirea lui de Conservator, eu cu dorinta mea de a continua succesul Hi-Q.

Am tras doua chitari reci si una electrica la doua balade Hi-Q si apoi Silviu a intrat intr-o alta balada.

Ma simt extraordinar pe scena, si probabil este motivul pentru care m-am apucat de muzica. Dar in studio este un sentiment unic, e febra unei creatii, e lupta dintre viziunile artistice, sunt martor si participant activ in acelasi timp la nasterea unei opere de arta. Iubesc sentimentul pe care il incerc cand sunt cu artisti talentati in studio si cautam cu totii melodia “aia”!

Frumos in studio…

“Lolita” – Prince

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].