Marti>>> Lucru la studio

Ieri am stat foarte mult in studio (nu e o noutate!) si am ascultat piese noi, am studiat sunete, am adunat sample-uri pe care le-am gasit. Apoi a venit Silviu, colegul meu, si i-am spus ce vrem sa facem cu piesa “Unde esti?”, o piesa compusa de mine (armonii, orchestratie, strofe, bridge) si Gabi Huiban (refren) prin 2004.

Am descoperit din nou cat de mult imi place sa lucrez cu oameni talentati, in studio, sa creem impreuna “altceva”, ceva de la zero, pornind de la liniste, de la nimic. Silviu a terminat Conservatorul si are cunostiinte extinse de teorie muzicala. Mai mult decat atat, este foarte talentat si pasionat de muzica R&B si hip-hop. Iar cunostiintele lui ma impresioneaza si ma inspira, in acelasi timp!

El compunea o partitura de cvartet de coarde intr-o desfasurare care sa puna in valoare linia melodica deja existenta precum si chitara acustica. Pentru ca aceste doua elemente le vom pastra din piesa originala! Si il admiram pentru cunostiintele lui si modul in care compunea acele note… Si incercam sa aduc un plus lucrurilor pe care el le facea, si in acelasi timp sa pastrez un sound unitar pentru Hi-Q.

MOF Records

Imi place sa lucrez in studio. Imi plac oamenii talentati si imi place sa creez lucruri care sa uimeasca oamenii, sa-i faca sa se simta bine, sa le faca viata mai frumoasa.

“Unde esti” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Bucuresti, MOF Records[/tags].