Marti>>> Un pic de cultura muzicala – Anca Lupes pe e-Ok.ro

Ai citit articolul de astazi al Ancai Lupes de pe www.e-Ok.ro? Ea continua traducerea iar Janis Ian spune la un moment dat ceva foarte interesant pentru orice artist:

“Un alt punct important: in isteria momentului, toata lumea uita principala modalitate prin care un artist devine cunoscut – expunerea. Fara expunere, nu vine nimeni la spectacole, nu cumpara nimeni CD-urile, nu te ajuta nimeni sa traiesti facand ceea ce iubesti sa faci.”

Pe Anca am avut-o invitata ieri seara la filmarea “Stirilor e-Ok.ro”, alaturi de Cristi Stanciu (Radio21, MTV), pentru un interviu exclusiv pe e-Ok.ro. Mi-a placut foarte mult (din nou) abordarea ei serioasa si profesionista, felul in care vorbeste si principiile pe care le promoveaza. Cred ca este momentul in industria muzicala romaneasca, moment in care avem nevoie de oameni seriosi si pusi pe treaba, deschisi la minte si pasionati de ceea ce fac.

PS: Anca Lupes are si blog, si aseara am aflat ca eu am inspirat-o sa faca acest pas. Ma bucur sa aud asta!

Later edit:
dupa ce a citit post-ul meu de ieri cu situatia din Perieni, Anca a apelat la un cunoscut care lucreaza la o firma de/cu apa minerala! Speram ca va putea face ceva! Multumim Anca!

“Soare” – SISTEM

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-Ok[/tags].