Marti>>> Zi de cod rosu

Astazi e singura zi din aceasta saptamana in care nu avem concert si suntem in Bucuresti.

M-am trezit devreme pentru a-mi ridica cazierul fiscal, necesar infiintarii unei noi firme. Sa va mai zic inca o data ca birocratia este sufocanta in Romania? Am vazut ca Zaraza ofera gratuit romanul “Procesul” lui Kafka si mi se pare o idee geniala. Pe mine m-a convins… Din pacate pentru ei eu nu beau alcool in general, tarie niciodata. Dar sunt vremuri ciudate in Romania si ar trebui sa citim acest roman ca sa regasim realitatea noastra in suprarealismul lui Kafka. Suna paradoxal, dar ma incearca un sentiment de frustrare si de deznadejde de fiecare data cand trebuie sa am de a face cu institutiile statului roman…

Apoi am fost la banca. V-am povestit vreodata epopeea mea cu functionarii de la banca? Povestea cu codul personal, buletinul in original si formularele fara sens, facturile si chitantele si contractele si anexele, toatea acestea le traiesc in mod periodic la banca. Chiar aseara Mircea Badea se mira, a mia oara, cum de traim intr-un sistem inventat sa ne incurce in fiecare zi.

Dupa banca, mail-uri si contracte…

Ziua continua.

14:30 M-am intalnit cu Bobby Voicu si doi dintre colegii lui de la Radio Lynx, la un suc. Apoi am filmat un mini-interviu cu Adi de la Kanal D. Nu am putut sa-l refuz pentru ca am fost colegi la “Ce bine e!” (TVR2) si pentru ca am vorbit despre canicula.

15:30 M-am tuns :-) Bine e!

16:00-18:00 Impreuna cu Horia am montat imaginile filmate de mine la discoteca Tineretului din Costinesti pe 20 iulie, la primul nostru concert de acolo. In curand pe blog!

Diseara mergem sa-l sarbatorim pe Staru, a carui zi de nastere este 23 iulie! La Multi Ani, Starule, sa ne traiesti!

“Temperature” – Sean Paul

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Staru, Radio Lynx, Antena3, Blogoree[/tags].