Vineri>>> Radio One (made by Kiss FM) vs. Radio Deea (bougt by Radio21)

Sambata 4 august se lanseaza un nou post de radio lansat de reteaua KISS FM: OneFM. Postul se vrea unul de nisa, cu muzica electronica, de club, pe stilul Radio Deea.

Kiss

DJ-ii KissFM care erau specializati pe house vor trece pe OneFM, si anume Adrian Eftimie si Cristi Nitzu. Dar avem si surprize placute: Rosario Internullo, Livio&Roby, Raresh, Raoul Russu. Asadar tot topul DJ-ilor de club din Romania, din care lipseste doar Optick care este la Radio21.

Lansarea oficiala se va face in cadrul festivalului Sunwaves de la Mamaia.

Citeste intreaga stire pe noul site lansat de Dragos Novac – Invita.ro

Asadar cumpararea retelei Radio Deea de catre Radio21 a fost un raspuns la miscarea pe care KissFM o pregatea de ceva timp, un fel de “Na! Ca avem si nou radio de house!” :-)

Deea

Sunt curios cum va suna OneFM si ce efect vor avea cele doua noi radiouri specializate pe muzica house asupra miscarii house din Romania. Teoretic concurenta face bine!

Dar exista public destul pentru a face audienta ambelor radiouri? Si oare sunt clienti importanti care sa cumpere publicitate pe posturile de nisa?

Si merg mai departe cu intrebarea: exista destula putere de cumparare a publicului tinta (16-22 ani, venituri peste medie, urban) ca radiourile de nisa sa supravietuiasca?

PS: Fratele meu mi-a scris urmatorul SMS astazi: “Nisa e viitorul! White Horse si Max sunt pline, Ring si Tineretului sunt goale”

“For the 1st Time” – Andi feat. Aida

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Radio Deea, Radio21, OneFM, KissFM[/tags].