Duminica>>> Muzweek.net sunt niste hoti!

Hai ca m-am enervat!

Site-ul muzkweek.net s-a relansat zilele acestea si am fost curios sa vad daca e la fel de fudul pe cat era de prost scris/organizat/intretinut! Am gasit articole copy/paste desigur, cateva link-uri noi, versuri, un portal web 1.0 asa cum era la moda prin 1999!

M-am dus sa citesc recenzia la albumul “De 10 ani va multumim!” a trupei mele, sperand ca macar dupa 2 ani de la ultima recenzie, cel care scrie acolo si se da mare si tare ca are cultura muzicala si se pricepe (am spus ca se auto-intituleaza “jurnalist” sau s-a inteles?) s-a mai maturizat. Sau macar asculta albumele inainte de a face o recenzie! Speram sa puna in contextul genului muzical, al tarii, al timpului, etc.

Muzweek

Ce zice hotul la un moment dat:
“Desi a fost lansat printr-un concert acustic, cele 13 hituri mai vechi ale trupei sunt prezente in variantele originale, inclusiv cele din perioada de inceput”

Mircea Iliescu, pentru ca asta e numele hotului, a luat albumul de pe DC++!! Pentru ca doar acolo cineva a avut inspiratia sa ia lista de piese si sa faca o compilatie a variantelor originale! Stiu pentru ca eram curios cand va “scapa” pe net acest album…

Asadar Mircea-hotul, care zice ca promoveaza muzica romaneasca, ca va continua “demersurile noastre pentru o muzica mai buna, facuta in mod profesionist de catre cei care au cu adevarat talent”, domnul Mircea fura albumele de pe net! Desi are deal-uri cu toate casele de discuri, asa cum reiese de pe site! Deci poate sa le ia gratuit…

Oare nu s-a gandit nici o clipa de ce se numeste albumul Best Of / Acustic? De ce l-am lansat printr-un concert acustic? Ce fel de jurnalist scrie fara o minima informare?

De ce va mirati ca ma plang de pseudo-jurnalistii din Romania?

PS: daca imi cerea un album pentru recenzie, ii dadeam eu unul de la mine, gratuit. Asa cum fac cu toti ziaristii.

Later edit (8 august):
Mircea a recunoscut ca a descarcat albumul de pe DC++ si a schimbat recenzia dupa ce a ascultat piesele corecte. Multumesc.

“Poveste fara nume (acustic 2007)” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, de10ani[/tags].