Joi>>> Ce mai faci, Florine?

E, ce sa fac? Fac si eu ce fac de mult…

Ieri am fost la sala de repetitii cu colegii mei, repetam 3 piese noi pentru recitalul nostru. De asemenea avem un intro nou care ne place mult! Apoi m-am intalnit cu Emi Gal si iubita lui la o apa plata, si m-am minunat de cat de tineri sunt! Cred ca am vorbit foarte mult si cu multa pasiune, pentru ca incepuse meciul cu Steaua si noi nu terminasem… Printre altele am aflat ca Emi are de ales intre un A4 si un SAAB 93. SAAB, of course, my friend, pentru cel putin 93 de motive!

Dupa intalnirea cu Emi am mers la studio pentru ca aveam o lista foarte lunga cu lucruri de facut pentru a doua zi. Cat timp a durat meciul eu lucram la ele si m-am bucurat ca le-am rezolvat din seara aia.

Apoi, desigur, la Twice! Unde printre altii m-am intalnit cu Dan si Tudor de la Fly Project, brasovenii mei!

Astazi m-am dus sa iau instalatia de lumina pentru emisiunea “Behind the Beats” pe care o filmam in seara asta cu Grasu XXL si Agresiv pentru e-Ok.ro. La ora 14:00 fix eram la sala de repetitii unde am continuat lucrul la cele 3 piese. Apoi la masa de pranz si iar la studio. Pe la ora 21 il astept pe Grasu XXL sa filmam!

“Patience” – Guns N Roses

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-Ok, Twice, Grasu XXL, de10ani[/tags]