Sambata>>> N-am auzit de Digweed

Ma scot din sarite oamenii care spun “N-am auzit de X” cand vor sa-si arate nivelul de inteligenta/cultura/snobism sau faptul ca fac parte din “alta categorie de oameni”. Nu fac decat sa imi demonstreze contrariu.

Eu cred ca inteligenta si cultura unui om aduc cu sine o atitudine rezervata si deschisa. Doar prostii sunt fuduli…

Unii spun “Cine? Digweed? N-am auzit de el”. Sigur, fiecare are gusturile sale muzicale (care nu se discuta?), dar cred ca toata lumea trebuie macar sa fii auzit de Beatles, Rolling Stones, Genius, Holograf, Motzart, Bob Sinclar, Digweed. Si chiar daca nu au auzit, acest fapt nu te face “mai destept” decat ceilalti. Dimpotriva!

Digweed

Unii zic “Ce? Logan? Nu am auzit de masina asta!”. Ha! Esti snob. Sigur ca ai auzit! Iar daca este adevarat ca nu ai auzit, inseamna ca ai mari probleme de memorie.

Logan

Altii zic “Fire? Hm, nu stiu, eu nu am fost niciodata acolo”. Nici eu nu am fost, dar aerul asta de superioritate cu care vine aceasta fraza nu-mi spune ca el este “altfel decat cei care merg in Fire”. Nu-mi spune nimic despre cluburile prin care merge, dar imi spune multe despre snobismul lui.

Altii zic “Manele? Eu nu am ascultat niciodata manele!”. Defapt vrei sa spui ca nu-ti plac manelele… Dar de auzit ai auzit, daca traiesti in tara asta…

Iar unii zic “Cine e Urma, cine e Muse, cine e Irinel Columbeanu, si cine e Bogdan Olteanu, cine e Ciutacu?“.

OK, nu sunt nici rocker si nici nu stiu toate trupele din lume. Nu citesc Ciao, Star, Click si in general nu citesc ziare si reviste romanesti. Nu urmaresc politica romaneasca.

Dar stiu sa-ti spun 3 fraze despre fiecare! Chiar si despre artistii/oamenii/nebunii care nu-mi plac…

Mi se pare de bun simt sa stii pe ce lume te afli.

“Camino del Sol” – Antena

[tags]Romania, Didgweed, Urma, Muse, weblogs, weblog[/tags]