Miercuri>>> Curs DJ Super Star

Magazinul DJSuperStore.ro realizeaza zilele acestea un curs inedit de pregatire profesionala: DJ Super Star, la care sunt trainer si eu joi!

“Profesorii” sunt: Optick (cel mai bun DJ roman conform MTV DJ Awards 2007), DJ Raoul Russu (unul dintre cei mai respectati DJ romani), Freaka da Disk (Parazitii) si Florin Grozea (Hi-Q).

V-am mai povestit eu de ideea asta si va anunt ca maine e ziua mea, voi fi “profesorul” celor 11 cursanti. O sa le spun despre munca in studio, productie audio, scule, tehnici, etc. Si voi raspunde la intrebarile lor. O sa fie interesant!

Durata desfasurarii acestui curs este de 7 zile. Participantii vor fi transportati la o locatie Premium, unde vor petrece o saptamana invatand elementele de baza ale activitatii pe care viseaza sa o practice. Organizatorii vor pune la dispozitia cursantilor un manual pentru Dj care cuprinde toate notiunile necesare acestei ocupatii . De la beatmaching la conectarea adecvata a cablurilor pentru echipamentele folosite; de la secretele punerii in scena a unui spectacol adevarat si pana la tipuri de contracte uzuale in bransa; cursantilor li se vor expune prin intermediul acestui material informatiile acumulate de alti profesionisti in ani intregi de experienta.

Locatia de 4 stele, cursurile predate de profesionisti recunoscuti in domeniu, calitatea echipamentelor pe care vor exersa cursantii, fac din acest curs unul de exceptie, in cadrul caruia majoritatea tinerilor si-ar dori sa fie plasati.

La sfarsitul training-ului, cursantii vor primi cu titlu de acreditare o Recomandare pentru Sustinerea Examenului de Atestat Pentru Desfasurarea Activitatii de DJ, din cadrul CPPC (“Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura”). Recomandarea mai sus mentionata este recunoscuta de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura, si scuteste posesorul sau de drept de efectuarea cursului din cadrul CPPC. Organizatorul va oferi de asemenea la incheierea cursului asistenta necesara pregatirii dosarului pentru Examenul de Atestat Pentru Desfasurarea Activitatii de Dj, din cadrul CPPC.

Iata un mic interviu vis-a-vis de acest curs:

Mult succes!

Melodia zilei:

[tags]Hi-Q, Music, Romania, DJ, Optick, e-Ok[/tags]