Joi>>> Ziarele de scandal si handbalul din America

Astazi m-am bucurat cel mai mult ca mi-am facut blog acum un an si jumatate! Era atat de frustrant sa vezi cum ziarele inventeaza sau exagereaza povesti despre noi, si noi nu puteam raspunde. Si oamenii din jurul nostru, fanii muzicii noastre, prietenii si chiar familiile noastre erau induse in eroare de asa-zisi jurnalisti…

Dar de cand am blog, gata! Pot raspunde, pot riposta, pot sa va spun tuturor care este defapt adevarul. Nu barfele din ziarele mondene care vor sa vanda, ci adevarul despre noi, spus de noi, fara intermediari.

Am citit cu uimire articolul care a aparut intr-un ziar (Ziarul) zilele trecute. Apoi am gasit acelasi articol, copiat 100% in alt ziar (Atac). Halal jurnalism!

Citeam si nu recunosteam citatele, nu recunosteam cuvintele si nici faptele din articol! M-am obisnuit ca ziarele sa scrie ce le trece prin cap, dar ei dadeau citat din ce spunea Nico! Desigur, Nico nu ar spune niciodata asa enormitati. Iar “informatiile” din articol erau evident eronate… Totusi, bunica mea crede in ziare si m-a sunat, suparata, sa ma certe… Si probabil multi dintre voi ati vrea sa ne sunati sa ne certati.

Chiar nu ati inteles ca ziarele de scandal inventeaza 95% din povesti? Chiar nu va ganditi un moment: “Oare cum sa joace Marius Novanc handbal in America, daca acolo nu exista echipe de handbal?”. Sigur ca v-ati gandit, e evident! Dar simteam nevoia sa ma descarc si sa va spun din suflet ce simt.

Stiu ca voi, prietenii nostri, cititi ziarele si va ganditi imediat: “Oare e adevarat? Oare Nico, Mihai si Florin au zis asta, sau au facut asta? Eu ii stiu de 11 ani, oare nu cumva ziarul exagereaza sau inventeaza?”.

Sigur ca Nico nu pleaca in America. Si nici Marius nu pleaca de la Steaua, mai are cel putin 3 ani de contract in Romania. Handbal, nu baschet, “jurnalistilor” :-(

Iar daca aveti vreodata vreo indoiala sau vreo nelamurire, sa stiti ca noi suntem aici pentru a va raspunde. Din acest motiv ne-am facut bloguri si din acest motiv raspundem la FIECARE email pe care il primim.

PS: avem doua melodii pentru albumul nou, abia asteptam sa le lansam, sunt superbe!

Melodia zilei:

[tags]Hi-Q, Music, Romania, ziare[/tags]