Joi>>> La Mulți Ani KissFM și KissTV – Kristal Club București

ÃŽn seara asta am fost alături de colegii mei de trupă (inclusiv instrumentiștii noștri!) la Kristal Club, la petrecerea de aniversare KissFM și KissTV.

Deși nu ne dăm în vânt după petreceri mondene trebuie să recunosc că aici mi-a plăcut! M-am văzut cu toată lumea din radioul, televiziunea și show-biz-ul românesc. Pe mulți dintre ei nu-i mai văzusem de luni de zile!

Åži pentru că Nico arăta superb (era cea mai “funky” fată de acolo, jur!) toți fotografii erau cu blitz-urile pe noi. Până mi-a venit mie o idee și am aplicat tehnica inversă: am scos telefonul și le-am făcut tuturor poze! Inclusiv fotografilor și ziariștilor care s-au bucurat că schimbăm rolurile, măcar pentru o seară :-)

O să-i recunoașteți pe: Andreea Raicu, Nono Semen+Grig+Claudiu Sara (ProFM), Laurențiu Duță (3SudEst), Elena (ex-Mandinga), Cici+Nașu (SISTEM), Dan (Fly Project), Olix+Andreea Berghea (KISS FM), Delia Matache, Ovidiu Huiban (fotograf Story, realizator “Huiban Show” EvoTV), Giovanni Francesco (MTV) și mulți alții…

Melodia zilei:

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Kristal, KissFm, KissTv[/tags]