Åžuie Paparude – noul album “A fost odată” pe piață acum

Åžuie Paparude, una dintre cele mai vechi și mai respectate trupe electro/tehno/drum&bas din România a lansat un nou album.

Suie Paparude lanseaza un nou album, pastrandu-si stilul care i-a facut sa castige aprecierea unanima a publicului avizat din Romania. Un nou material discografic – “A fost odata…”, care contine nu mai putin de 15 piese electro si techno. Fanii vor regasi cu placere pe acest album hituri ca “Armada Verbala”, “Watch Out!” si desigur noul single (in momentul de fata difuzat in heavy-rotation pe posturile de radio si TV) – “A fost odata…”. Videoclipul single-ului a fost regizat de echipa de la WEAREBASCA PRODUCTION (castigatori ai Palm D’Or pentru “Moartea domnului Lazarescu”). Filmarile au durat o zi si s-au derulat in Club Suburbia din Bucuresti. Pentru figuratia necesara videoclipului s-a recurs la peste o suta de papusi si jucarii de cele mai diverse feluri, care au marit substantial bugetul de productie.

Pe langa hiturile deja mentionate, pe album se mai regasesc si “Ajutor” (o piesa lansata in 2000) intr-o noua versiune, dar si o piesa mai speciala (probabil urmatorul extras pe single) cu puternice influente rock – “Cu zambetul pe buze” …

[tags]Music, Romania, Suie Paparude, Video, YouTube[/tags]