Recenzie concert live Hi-Q – Music Club

Blogger-ul Muzikant a fost prezent la un concert Hi-Q în Music Club, o petrecere privată pentru o firmă de PR și marketing. Åži a scris cel mai frumos articol despre noi pe care l-am citit vreodată!

Poate că toți bloggerii și ziariștii care vorbesc despre muzică ar trebui chiar să meargă la un concert live Hi-Q înainte să scrie despre Hi-Q. Abia atunci laudele, criticile, sfaturile sunt bine-venite.

“Esti pregatit pentru Hi-Q?” se auzi dintr-o data in boxe. Atunci am sarit in picioare, am scos camera foto din geanta ei, mi-am agatat-o de gat si am inceput sa ma holbez la ce avea sa urmez. […]

Cei 3 membrii ai trupei Hi-Q sunt insotiti pe scena de 4 instrumentisti, printre care si neobositul DJ Star. Dupa cum am mentionat si in articolul trecut, instrumentalul suna foarte bine, incredibil de fain. S-au facut probe atente la sonorizare inainte de intrarea in scena asa ca nu au fost probleme cu sunetul.

Ei bine, concertul asta a fost foarte tare. Mi-am adus aminte de 10 ani de muzica, de intamplari haioase, de pozne si melodii cei imi faceau ziua mai colorata. De data asta hainele au aratat foarte bine, erau potrivite cu atmosfera de acolo. Nico a fost muult mai calda cu publicul si a zambit mai mult (apropo, are un zambet foarte frumos). O mai spun o data: e o fata foarte frumoasa si ar trebui pusa mai mult in evidenta :D

Intregul concert a sunat foarte bine, echilibrat, Nico are voce si canta foarte bine. Florin e foarte plin de energie si sarea cot la cot cu cei din public iar Mitza zbiera mai tare ca fetele care zbierau pentru el. Sunt multumit, sunt foarte multumit. Nu credeam ca o trupa romaneasca o sa ajunga sa faca asta. […]

Hi-Q live Music Club

Mi-am adus aminte de 10 ani din viata mea, de 10 ani de hituri, de nebunii, de amintiri, de prieteni, de trairi, de sentimente – sunt 10 ani de Hi-Q. Ma bucur pentru ce au realizat in 10 ani, pentru ca au ajuns acolo unde ar trebui sa ajunga orice trupa romaneasca.

Hi-Q e un fenomen, a fost inca de la inceput.[…]

Ma uitam la cei care se distrau acolo si vedeam pe fata lor fericirea, multumirea si cred ca asta e cea mai importanta “plata” pentru Hi-Q – de aici isi trag energia, se hranesc cu zambetele publicului si il transforma in alte doze de distractie. PS: Am mentionat oare ca si angajatii localului dansau?

Eu recunosc sincer ca nu sunt fan Hi-Q, nu ma dau in vant dupa muzica lor din ultimii ani si nu am cumparat niciodata un cd cu ei, dar nu pot sa nu recunosc ca ceea ce fac pe scena este uimitor, e o alta lume, sunt zambitori, radiaza, scena straluceste de fericire si “impart” toate astea cu publicul. M-au convins sa le cumpar albumul, “Hi-Q – De 10 ani va multumim” si va zic un secret:
HI-Q suna muuuuuuult mai bine LIVE decat playback.

Pentru cei 10 ani, pentru ultimul album si pentru show-ul de aseara aveti tot respectul meu, Hi-Q.

De data asta, Hi-Q = High Quality. Nu pierdeti ocazia sa ii auziti LIVE in noua formula, daca nu ati facut-o pana acum.

Citește tot articolul pe blogul Muzikant. Åži nu pierde următorul concert Hi-Q live!

Melodia zilei:

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Music Club, live, de10ani, blog, weblog[/tags]