Interviu Florin Grozea pe Eddie.ro

Citește tot articolul pe site-ul www.eddie.ro.

Florin Grozea încă speră că muzica românească are viitorul roz. Din punctul lui de vedere are și de ce: Hi-Q a rămas de-a lungul timpului o trupă de succes iar proiectele colaterale merg strălucit.

Ce mai face Hi-Q? Asta e întrebarea de politețe. ÃŽntrebarea la punct lovit este cât de bine face Hi-Q în comparație cu cât de bine ar putea să facă?
Anul 2007 a fost cel mai bun an al trupei Hi-Q de până acum. ÃŽnsă a fost unul plin de evenimente, un an greu. Dar un an cu performanțe! Ceea ce este un lucru bun având în vedere că avem aproape 12 ani.

Senzația mea e că trupa a ajuns pe un “platou” liniștit. La ce altitudine e platoul ăsta?
Dacă te referi la albumul Best of / Acustic lansat anul trecut, ai dreptate: este un album matur, aproape în întregime cu balade acustice. Chiar dacă aceste balade sunt de fapt reinterpretări ale unor hit-uri foarte ritmate. Să asculți “Razna” în varianta raggae sau “Gașca mea” ca slow cu acordeon și chitara rece, a fost o surpriză plăcută pentru toată lumea! Albumul este liniștit, dar este live și este “altceva”. E superb.

Ce va cânta trupa Hi-Q peste 10 ani?
Exact ce va simți, așa cum am făcut mereu. Publicul se prinde când nu ești sincer, iar succesul Hi-Q de aproape 12 ani s-a construit pe sinceritate și prietenie.

Care a fost cea mai ciudată propunere primită de la o fană?
M-a chemat la ea acasă. Nu m-am dus. ÃŽmi place alt gen de fată, și sunt “hard to get”.

Vreau să-ți cumpăr blogul. Cu cât îl dai? :)
Blog-ul este modalitatea de a comunica direct și fără intermediari cu prietenii și neprietenii. Nu e un instrument comercial și nu va fi niciodată. Dar dacă vrei să investești în viitor și ai bani destui, îți propun un procent din e-Ok.ro – vei fi bogat în 3 ani. I promise you that.”

Melodia zilei:

[tags]Hi-Q, Music, Romania, blog, de10ani, Eddie, e-Ok[/tags]