Hi-Q TV – Prima televiziune on-line a unei trupe românești

“Ești îndrăgostit de Hi-Q, Hi-Q te iubește. Hi-Q TV – Prima televiziune on-line a unei trupe românești”
Apasă aici pentru a intra pe Hi-Q TV!

Pentru data de 14 februarie Hi-Q pregătește o nouă surpriză prietenilor muzicii noastre: Hi-Q TV. Era firesc ca trupa cu primul site din România (1999), cu primul blog, primul fan-club on-line și primele transmisii live din studio să treacă la “next level” :-)

Ce e Hi-Q TV?

Hi-Q TV este o premieră în România: te așteptai la asta, nu? :-)

Hi-Q TV este televiziune on-line: sună pompos, dar asta este – un canal video care transmite programe înregistrate (clipuri, making of, behind the scenes, montaje, etc.) și emisiuni în direct cu membrii Hi-Q și prietenii lor.

Da, vom transmite în direct pe Hi-Q TV de la concerte, din turnee, din studio sau de la conferințe de presă. Nu, nu este doar televiziunea noastră, este a tuturor prietenilor – pune filmulețe cu tine dansând/cântând pe muzica noastră sau orice montaj care are legătură cu “gașca ta” pe Trilulilu.ro (partenerul media) și poți apărea pe post. Deja câteva filmulețe sunt în program!

Hi-Q TV este o televiziune interactivă: transmite în direct, primește materialele voastre, are chat. Apasă pe butonul CHAT din stânga jos și intră în conversație. Avem de gând să transmitem în direct pe Hi-Q TV și să răspundem live la întrebările voastre puse pe chat!

Ne așteptăm ca cei peste 3 milioane de vizitatori care ne-au vizitat până acum pe site-ul trupei să fie atrași și de acest nou concept, dedicat 100% lor!

Prieteni, intrați pe Hi-Q TV și spuneți-mi cum vi se pare ideea noastră!

[tags]Hi-Q, Hi-Q TV, Music, Romania, web, on-line[/tags]