Despre Hi-Q TV în presă

Iată o colecție de articole despre Hi-Q TV – Prima televiziune on-line a unei trupe românești. Cu siguranță sunt mult mai multe iar noi vrem să le mulțumim pentru feedback și observații:

Zoso.ro “Hi-Q TV”

Piticu.ro “Hi-Q TV” – “Culmea, are si crawl. Si eu care speram ca asta se intampla numai la televiziunile de stiri :) Partea misto e ca partenerul media e Trilulilu, iar povestea pare de succes. Ceea ce mi se pare destul de misto.”

Monden.Info “Hi-Q lansează televiziune on-line” – “Hi-Q, inovatori ca intotdeauna atunci cand vine vorba de promovare online. Felicitari!”

MyKinda.com “Hi-Q își face televiziune on-line” – “Va fi prima televiziune a unei trupe de muzica din Romania. Florin Grozea (membru al trupei) zice ca este normal sa fie asa”

Adiz.weblog.ro “Hi-Q On-Line” – “in sfarsit cineva isi da seama ca nu e greu sa faci o televiziune online (cel putin tehnic vb-ind)… felicitari celor de la hi-q cu noul post care poate merge ceva mai mult spre o televizune concurenta celor offline decat un video blog al trupei cum intentioneaza acum”

Emi.brainient.com “Hi-Q TV” – “Formatia HI-Q lanseaza azi HI-Q TV, cu un concept foarte misto: vom transmite programe înregistrate (clipuri, making of, behind the scenes, montaje, etc.) și emisiuni în direct cu membrii Hi-Q și prietenii lor. Bravo ma. Asa da.”

SergiuBiris.ro “Hi-Q TV” – “De data asta Hi-Q vin cu o idee nouă pentru muzica românească și pentru Internetul românesc în același timp: au lansat Hi-Q TV – prima televiziune online a unei trupe românești. Fanii trupei, care au clipuri cu Hi-Q, pot face upload pe Trilulilu la aceste clipuri, care mai apoi au șansa să apară pe Hi-Q TV.”

www.MihaiDragan.ro “Hi-Q TV” – “Cred ca in spatele povestii asteia sta Florin Grozea (pionierul internet al trupei). Televiziunea ruleaza clipuri de la filmari, clipuri trimise de fani si alte secvente video legate de formatie. Florine – pe cand un site nou?”

www.Mariussescu.com “Noutăți din muzica românească” – “Incet incet, incepem si noi sa avansam in materie de promovare online a muzicii romanesti. Si ma bucura asta!”

Manafu.ro “Hi-Q își face televiziune” – “Nu imi dau seama cat de “in beta” e proiectul acum, dar ma gandesc ca i-ar sta bine cu o interfata mai lucrata. Astept asadar lansarea oficiala.”


Mediafax “Membrii Hi-Q și-au făcut televiziune on-line”
– “Membrii trupei Hi-Q vor lansa prima televiziune online a unei formații românești, disponibilă, începând cu 14 februarie, la adresa www.hi-q.ro/tv, aceasta urmând să difuzeze în regim continuu materiale cu membrii formației”

Muzica.ro “Hi-Q TV Prima televiziune on-line a unei trupe românești”

www.Esanu.name “Hi-Q TV” – “Cântecele trupei Hi-Q îmi plac foarte mult. Am scris un post pe acest blog cum mă ajută cântecele lor la programare. ÃŽnsă mă impresionează mult și Florin Grozea care e la curent și cu toate noutățile tehnologice. Are un blog, twiter, folosește mult facebook-ul, azi au mai deschis și prima televiziune online”

winn3r.blogspot.com “Hi-Q TV – Televiziune on-line” – “Tin sa-i felicit pe cei de la Hi-Q pentru aceasta lansare si cred ca-n curand numeroase trupe sau artisti le vor urma exemplul.”

blogatu.blogspot.com “Hi-Q TV”

www.EuropaFM.ro “Hi-Q își fac televiziune on-line”

Rimelclub.ro “Hi-Q își trag televiziune on-line de Valentine’s Day” – “Probabil va fi o nouă sursă de informații pentru blogul de față. :) Florin, cum de reușiți să faceți atâtea lucruri? Bravo!”

www.DailyBusiness.ro “Hi-Q TV”

George Zafiu “Hi-Q TV”

Libertatea “Trupa Hi-Q își face televiziune on-line”

Ați găsit și altele?

[tags]Hi-Q, Hi-Q TV, tv, web, Music, Romania, blog, weblog[/tags]