Timbaland va compune primul album mobil

Timbaland și Verizon au anunțat astăzi că vor colabora pentru producerea și lansarea primului album mobil (“Mobile Album”). Tim va produce câte o piesă în fiecare lună, înregistrând în Verizon Mobile Recording Studio Bus.

Timbaland

Piesele vor costa 1,99$ și vor fi disponibile în format full-track, ringtone și ringback exclusiv pentru abonații Verizone. Aceștia vor beneficia și de un canal video cu filmări in autobuzul-studio. La finalul anului se va lansa un album compilație cu toate piesele.

“Every place don’t get a CD [but] everybody has a mobile phone. Just producing a mobile album has never been done. I’m the first to ever do it” – Timbaland.

Citește tot articolul în Billboard.biz

Așa cum am simțit la MIDEM luna trecută viitorul distribuției muzicale este muzica digitală, în special mobilă (pentru telefoanele mobile). Pentru că practic fiecare fan are un telefon mobil care poate stoca și reda muzică, deci artiștii au posibilitatea să vândă în peste 2 miliarde de “magazine” portabile și sa fie ascultați în peste 2 miliarde de “radiouri” portabile. Ceea ce este superb!

Melodia zilei:

[tags]Music, Mobile, Timbaland, Verizon, mp3[/tags]