Edi zice că sunt nebun

ÃŽl știu pe Edi de la un concert cu Hi-Q care nu a ieșit perfect și el a scris pe blog asta. Apoi a venit la un concert care a ieșit genial și a scris iar pe blog. Una rece, una caldă. ÃŽn total: un băiat care spune verde în față.

I-am povestit ce planuri avem cu www.e-Ok.ro și el zice acum pe blogul lui că sunt nebun :-)

Florin e nebun! Asta mi-a venit in gand cand am auzit ce are de gand cu e-ok.ro (fosta si viitoarea cea mai mare comunitate de artisti din Romania). E nebun in sensul bun. Dupa Hi-Q Tv, dupa ce toti membrii cantareti ai trupei si-au facut blog (il asteptam si pe Staru’), ce mai vor oamenii astia de la 2008?

Omul asta vrea revolutie – revolutie muzicala. Vrea sa multumeasca noile cerinte ale ascultatorilor si vrea sa aduca industria romaneasca mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie. O sa ii fie greu, dar o sa reuseasca. Sunt uimit de energia si entuziasmul pe care le stapaneste si deja a reusit sa transmita asta prin intermediul noului proiect pe care il desfasoara. […]

Va recomand sa cititi blog-ul lui Florin pentru toate nebunia asta. Pe mine m-a prins si sunt decis sa ma bag pentru partea de content daca va fi cazul.

Citește tot articolul lui aici.

[tags]Hi-Q, Music, Romania, blog, weblog, e-Ok[/tags]