eOk.ro în Money Express

Poate cel mai bun articol scris despre eOk.ro, până acum. Pe cel din revista BIZ nu-l socotim pentru că acoperea mai multe site-uri.

Daca pariul caselor de discuri convinse de un insider care stie sa foloseasca internetul (primul artist cu blog a reusit sa consolideze relatia cu fanii folosind acest canal) se dovedeste viabil, o ipoteza ca acestea ar putea spune da si unor viitoare propuneri care sa duca la realizarea unui magazin digital dupa formatul iTunes nu mai e chiar hazardanta.

Cu atat mai mult cu cat Internetul poate fi un mediu bun de vanzare a artistilor care nu mai sunt neaparat senzatia zilei. Pe iTunes, de pilda, legendarii Queen ocupa unul dintre primele locuri din punctul de vedere al vanzarilor din ultimii ani, in conditiile in care vanzarile pe format fizic nu mai aduc nimic spectaculos. Iar exploatarea „back-catalogului“, cum este numit in industrie portofoliul de artisti iesiti din zona mainstream, ar putea fi unul dintre argumentele care au convins cea mai veche casa de discuri romaneasca sa-si imprumute vinilurile lui Florin Grozea. Pentru streaming audio gratuit. Care e OK.

Citeşte tot articolul aici.