Laurenţiu Duţă (3 Sud Est) lansează album solo

Site-ul 3seFAN.net anunţă că Laurenţiu Duţă de la 3 Sud Est va lansa un album solo pop/R&B, în toamnă.

Laurentiu Duta

Laurenţiu Duţă confirmă informaţia.

Mă leagă multe amintiri de el, începând cu “Cifre”, apoi primul album al trupei care a lansat curentul dance în România, hitul “Te-aştept să vii” (pe care o consider una dintre cele mai bune melodii dance româneşti dintotdeauna). Ţin minte că după lansarea piesei, în club Maxx, am ajuns acasă târziu, după ora 2 noaptea, şi eram impresionat de noul sound, de linie melodică, de tot… A fost un moment important în cariera noastră.

O altă amintire vine din anul 1997 când 3SE au venit în concert la Braşov, în Piaţa Sfatului. Hi-Q abia se înfiinţase şi urmăream tot ce era la modă atunci în România… Am fost impresionaţi de coregrafie, de vestimentaţie, de faptul că veniseră cu microfoanele lor :-)

După succesul piesei “Totul va fi bine” în 1999 am fost în studioul lui Laur să lucrăm o melodie împreună dar până la urmă nu s-a concretizat ideea. Dar am colaborat cu el când am înfiinţat împreună ARTIS – Asociaţia Română a Tinerilor Interpreţi şi Compozitori, şi apoi la www.e-Ok.ro unde a scris câteva articole pentru site.

Succes Laur!