Megastar 3 caută trupe!

Anunţ important pentru trupele din România:

Megastar

Din toamna, la Prima TV se da startul in cursa pentru Megastar! Emotiile vor fi si mai mari, tensiunea va atinge cote maxime, iar spectacolul va fi total, pentru ca Megastar 3 va aduce de aceasta data in atentia publicului formatii de tineri care isi doresc o cariera muzicala. Megastar 3 inseamna mai multa distractie, controverse si imprevizibil, live la Prima TV.

Pe scena Megastar 3 vor urca grupuri vocale care vor intra intr-o competitie acerba pentru castigarea marelui premiu: un contract cu Universal Music Romania si un salariu lunar de 1250 de euro timp de un an de zile din partea Prima TV. Noul sezon va cuprinde 8 episoade, iar incepand cu a doua editie, cate un grup va fi eliminat.

Preselectiile Megastar 3 vor avea loc la Bucuresti, in zilele de 15, 16 si 17 august, la Studiourile Prima TV din Iride Business Park, incepand cu ora 10:00. Atat persoanele care isi doresc sa faca parte dintr-o trupa, cat si formatiile deja constituite, sunt asteptate la preselectii. Inscrierile se fac la numarul de telefon 0728.859.129 sau pe site-ul megastar.primatv.ro.

Ce ziceţi de ideea de a face o pagină specială pe eOk.ro, dedicată trupelor underground care doresc să dea lovitura? Lumea ascultă, votează, promovează şi noi îi trimitem la Megastar.

Ştiţi vreo trupă care ar fi interesată?