RockTUBE – Trilulilu pentru fanii rock

MetalHead a lansat zilele acestea o nouă reţea socială video dedicată muzicii rock: RockTube.ro. Deocamdată la versiunea Beta 0.0666 :-) site-ul promovează trupele şi artiştii de gen, permite upload-ul filmuleţelor realizate la concerte

Rocktube

(via Zoso)

Site-ul are toate caracteristicile unei reţele sociale: profil, prieteni, upload, embed, tag-uri.

Personal am fost interesat de secţiunile “Tinere talente” unde am găsit nişte lecţii de chitară şi “Trupe româneşti” unde deocamdată nu e nimic. Diferenţa dintre diferite site-uri pe aceeaşi nişă este dată de conţinut, aşa că aşteptăm clipuri!

Site-ul isi propune sa creeze o nisa puternica de video sharing in cel mai scurt timp si totodata sa constituie o unealta puternica de promovare pentru trupele tinere, dar si pentru organizatorii de concerte care doresc sa-si promoveze evenimentele.

ROCKTUBE.ro se doreste a fi al treilea brand international construit de METALHEAD in numai 4 ani, dupa METALHEAD.ro si METALHEADTV.com, site-uri care au ajuns la un trafic cumulat de 150.000 de vizitatori unici pe luna, situandu-se pe primul loc in Estul Europei si in primele 20 de site-uri de rock si metal din lume.