Recenzie Band vs DJ (Monden.Info)

Anca de la Monden.Info a scris o recenzie despre petrecerea “Band vs. DJ” de miercuri seara din Twice:

From Party Twice

Ca miercurea seara e petrecere la Twice stie toata lumea, dar saptamana asta atmosfera a intrecut orice asteptare! Si asta o stiu doar cei care au fost prezenti la evenimentul Band vs Dj (aflat deja la a 2a editie).

Noul concept presupune un battle (cuvantul asta ma duce cu gandul la concursurile de streetdance :X ) intre band (Hi-Q) si Dj (Chris Mayer). “Armele” au atins greutatea maxima: 9 piese actuale din repertoriul international au fost cantate LIVE de catre Anya, Mihai si Florin. Astfel am dansat pe Lexter – “Freedom to love” (interpretata de Florin), am ridicat mainile in aer cand am auzit “Rise up” de la Yves Larock (Mihai), am zambit strengareste pe refrenul lui Akon – “Don’t matter” (Florin) si am tipat cat am putut de tare la Rihanna – “Please don’t stop the music” (Anya – mi-a placut la nebunie stilul ei vestimentar :D si caldura cu care si-a primit publicul).

Finalul show-lui nu a fost mai prejos, Hi-Q au cantat (tot live, bineinteles ;) ) 2 melodii consacrate: “Buna Dimineata” si “Gasca mea”.

From Party Twice

Chris Mayer nu s-a lasat nici el si a mixat piese ale momentului acompaniat de band-ul celor de la Hi-q (Se:Sa – “Like this, like that”, “Sexy Thing” a lui David Deejay etc).

Indiferent daca ati fost sau nu prezenti trebuie sa recunoasteti ca e ceva nou, inedit. Cate trupe romanesti au curajul sa se expuna live pe acordurile unor hituri internationale?! Eu una consider ca e o initiativa laudabila. Si nu e vorba numai de mine, ci de multimea care a tipat, a dansat si s-a distrat pana dimineata. A fost o petrecere in toata regula, pana cand soarele a rasarit, si nu un concert de maxim o ora cum se obisnuieste.

Practic, evenimentul a daunat doar persoanelor antipatice, izolate, care nu iubesc muzica live.

Deci ce ziceti, ne vedem data viitoare? ;))

From Pyuric

P.S. Si Olix a scris o recenzie a evenimentului pe care o puteti citi AICI.