Hy2rogen (eOk.ro) a semnat cu Vendetta Records

Unul dintre artiştii pe care i-am cunoscut prin eOk.ro a făcut un prim pas spre succesul european!

Hy2RoGeN aka Axinte Andrei, unul dintre cei mai tineri producători de muzică electronică din România despre care sigur aţi auzit în concursurile anterioare “RMX & B Famous” şi nu numai, a reuşit să semneze un remix cu faimoasa casă de discuri Vendetta Records unde se află nume mari precum Robbie Rivera, Deadmau5, D.Ramirez, Eric Prydz, Axwell, Mark Knight şi mulţi alţii.

Hy2rogen

Piesa originală se intitulează Lissat & Khetama – ‘Imagination’.

Tânarul artist, care face muzică de aproximativ 8 ani ne asigură ca acesta este doar începutul în ceea ce priveşte lucrurile mari ce se vor întampla pe viitor şi totodată menţionează faptul că sunt multe nume mari la noi în Romania care trebuie urmărite şi care fac deja o treabă foarte bună peste hotare, în drumul către succes.

“Voi avea release-uri la remix-uri pentru artisti ca Thomas Gold, Paul Thomas, Adam K, D.O.N.S., Matty Menck(Brooklyn Bounce) şi alţii, la label-uri ca Ministry of Sound, Defected, Toolroom, Whoop!, Kingdom Kome Cuts, PRO-Motion Records precum şi alte label-uri cunoscute printre cei din branşă. Deasemnea pregătesc un proiect de amploare cu Fr3cky aka Andrei Gheorghiu care va iesi la una din casele de discuri din Romania care se ocupă şi de artiştii semnaţi la Armada, Kontor, Blackhole şi cu care dorim să ieşim în afară.

Ţin să menţionez că acest proiect a prins deja rădacini şi s-ar putea ca în curând să ne vedeţi pe sticlă. Deasemenea în perioada urmatoare voi încerca să ma axez pe dj-ing. Ţineti-vă bine!”

Link-uri:
– catre release
– catre pagina de MySpace
– catre pagina eOk.ro