Florin Grozea (Hi-Q) a făcut dansuri de societate în liceu

Pentru ziarişti, într-o formă mai oficială…

Florin a participat în liceu la numeroase concursuri de dans

Florin Grozea, membru al formaţiei Hi-Q, va participa în această toamnă la cel de-al şaselea sezon al showului “Dansez pentru tine”! El se va duela în paşi de dans cu alte 7 perechi, luptându-se pentru a împlini visul partenerei sale.

Florin a declarat: “De aproape o lună mă antrenez şi repet pentru a fi în cea mai bună formă pentru emisiune, sunt foarte emoţionat! Mă voi lupta să cuceresc juriul şi publicul, pentru a împlini dorinţa partenerei mele.”

Un lucru mai puţin cunoscut de public este faptul că Florin nu participă pentru prima oară la un concurs de dans: el a mai făcut dansuri de societate în perioada liceului, concurând la câteva concursuri locale. Pasiunea aceasta i-a fost incurajată de mama lui, care este mare iubitoare de dansuri. El a renunţat însă la acest hobby atunci când a fondat formaţia Hi-Q împreună cu cel mai bun prieten al său, Mihai. Florin este acum foarte încântat de faptul că are din nou şansa să concureze pe ringul de dans!

El a promis de asemenea că va ţine la curent fanii emisiunii prin blogul său, înregistrându-se zilnic pentru a povesti cum decurg pregătirile pentru show!

Urmăreşte-l şi susţine-l şi tu de la 17 octombrie pe Pro TV, în cadrul noului sezon “Dansez Pentru Tine”.