Finaliştii “Battle of Songs” la Neaţa cu Răzvan şi Dani – Antena1

În dimineaţa asta începe seria de emisiuni care prezintă finaliştii concursului “Battle of Songs 2008”

Singurul concurs privat de compozitie din Romania a ajuns in FINALA.
La aceasta a doua editie, Battle of Songs iese deja din sfera internetului, direct pe tv. Si nu oriunde, ci la cel mai iubit si audiat matinal din Romania: „Neata cu Razvan si Dani”, la Antena 1!

Cei mai trasniti prezentatori tv din Romania vor fi gazdele „battelistilor”. Compozitorii celor 12 piese finaliste (pot fi ascultate si votate pe www.battleofsongs.com) isi vor prezenta creatiile in direct, in fata telespectatorilor si vor discuta cu Razvan si Dani.
George Hora, George Popa, Bogdan Ionescu, Alexandra Ivan, Dan Manciulea, Veronica Butu, Andrei Ciubuc, Matache Razvan si Paul Sufaru vor veni insotiti de trupele sau artistii care le interpreteaza melodiile sau le vor canta ei insisi. Zilele in care ii puteti vedea sunt: 5, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 21, 24, 25, 26 si 27 noiembrie.

Festivitatea de premiere va avea loc tot la Antena 1. Vineri, 28 noiembrie, la „Neata cu Razvan si Dani”, compozitorii vor fi rasplatiti de Star Management (organizatorul concursului), in frunte cu Zoli Toth (initiatorul Battle of Songs), si de reprezentantii Privacy.

Multumim pentru spijin: SoundCreation.ro, Kiss FM, Kiss TV, Zile si Nopti, Sunete, Popcorn, Trilulilu.ro , Rol.ro, Bestmusic.ro, ComunicateMedia.ro, Vedeta.ro, Monden.info, Beatfactor.ro, metalhead.ro, eok.ro, danfintescu.ro, ogaeRomania.

STAR MANAGEMENT