Voltaj – Dematurizarea

Noul clip Voltaj, realizat în întregime cu camera de la telefonul LG, lansat cu ajutorul Orange România.

“Ne place sa experimentam lucruri noi si ne bucuram ca ne-am adaugat la palmares inca o premiera: primul videoclip filmat cu telefonul mobil. Acest proiect este unul foarte potrivit cu piesa noastra “Dematurizarea” si tocmai de aceea am fost incantati sa-l realizam. Promovarea lui pe internet este un alt punct care ne-a atras si suntem nerabdatori sa vedem rezultatul”, a adaugat Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Scenariul si regia videoclipului Voltaj sunt semnate de Marian Crisan, regizorul filmului “Megatron”, care a obtinut la Cannes, in mai 2008, premiul Palme d ‘Or pentru scurtmetraj.

(Via DivercityCafe, Victor Kapra)

Subiectiv observă că Voltaj face treabă în loc să se plângă de situaţia industriei muzicale. I-am răspuns că Voltaj este cea mai tare trupă din România şi că ei sunt mereu inovatori şi avangardişti în ceea ce fac, mai ales în “afacerea Voltaj”. Sunt excepţia de la regulă, sunt brand-ul cel mai bine format din muzica românească şi pentru asta noi îi admirăm.

Au început deja comentariile pe marginea melodiei, dar eu dacă mai aud o dată fraza “e acelaşi stil pe care îl ştim” mi se face rău. DESIGUR că e acelaşi stil, o trupă serioasă ARE UN STIL PROPRIU LA CARE ESTE CONSECVENTĂ! Cum ar fi să auzim trupa Bon Jovi cântând trance? Sau Metallica trecând la hip-hop?

Cum vi se pare melodia? Dar clipul?