Azi

Azi am făcut probe de lumini şi sunet pentru micul spot Net Start-Up. Ne-am hotărât să concurăm şi la NetCamp cu eOk.ro. După ce am stabilit textul final şi Emi l-a corectat :-) am fugit la Marriott unde trebuia să mă întâlnesc cu Manafu şi Florin. Am stat puţin de vorbă cu Manafu până la urmă pentru că Florin n-a putut ajunge.

Pe la 2:30 am ajuns la MediaPro Music să stabilim programul de lansări online a casei de discuri. Acelaşi gen de înţelegere pe care am făcut-o acum câteva zile şi cu Cat Music. Sunt fericit când ies lucrurile bine. Mai ales când se dovedeşte că viziunea pe care o aveam acum 2 ani se adevereşte.

Apropo: s-au împlinit 2 ani şi jumătate de când am blog! Ce trece timpul când te distrezi!

După semnarea contractului la MediaPro am fugit înapoi la sediul eOk.ro pentru filmarea propriu-zisă. Desigur, am avut nevoie de consilierea lui Emi pentru pronunţia în engleză. Şi de sfaturile lui Pyuric la unele formulări.

Între timp am răspuns la zeci de email-uri, am mai ascultat demo-uri, am dat sute de SMS-uri. Nu exagerez, sunt “sms-freak” :-)

Seara am mâncat în timp ce mai lucram la un text pentru o melodie nouă Hi-Q. Apoi am înregistrat nişte voci la studio la Silviu. Apoi Petrecerea de Miercuri Seara din Twice, desigur!

Noapte bună. Sau petrecere frumoasă :-)