Fotografii noi din New York

Aseara am fost iar prin oras cu Gal si armata de manechine internationale! M-am simtit ca in Romania… kind of…

Pentru ca suntem prieteni cu un promoter din New York am putut intra mereu la cele mai tari cluburi fara sa stam la coada (cozile sunt imense, daca nu esti imbracat bine sau n-are chef portarul nu intri niciodata) sau sa platim. Mereu am avut mese si consumatie din partea clubului, pentru ca promoterii sunt oameni angajati sa aduca vedete, fete frumoase, lume multa in cluburi.

Iar noi eram mereu cel putin 20, din care baieti doar eu, Gal si promoterul :-) Restul manechine din Brazilia, Rusia, Polonia, Slovacia si Romania. Slabe, inalte, frumoase-tip-modele-din-reviste, imbracate la ultima moda, fitoase si bete…

La ora 11:30 am fost la petrecerea unuia, acasa la el. Jos in scara blocului era cineva care facea munca de garderobiera si ne lua hainele, pentru ca sus nu aveai loc. Urcam cu un ascensor direct in apartamentul omului unde ne astepta un party cu mancare si chelneri, cu DJ angajat si inghesuit intr-un colt si cu bara de striptease in mijlocul livingului :-) Daaaa!!!

N-am stat mult si am mers in alt club. Aceeasi poveste: am intrat prin spate, lumea murea de frig afara la coada, noi aveam masa si nu ne pasa de nimic!