Twitter: Zappy.ro despre acest club cu mult fum

În continuare sunt întrebat ’la ce e bun Twitter-ul’ și mulți spun ’eu nu-l înțeleg’.

Dacă nu vă ajunge acest mic video citiți ce scrie Zappy pe blogul ei:

Lasi twitterul deschis, sau dupa caz, intri doar din 10 in 10 minute. Dupa vreo 2 zile, iti dai seama ca poate pe twitter sunt oameni interesanti. Si incepi si sapi. Intri pe oameni cul. Te uiti ce prieteni au. Te uiti la fiecare la bio si daca ti se pare ca te-ar interesa bagi follow. Cand iti dau si ei tie, sari in sus si jubilezi. E o retea care nu se mai termina niciodata. Partea buna e ca poti sa dai si block la unii, daca ti se pare ca spameaza.

TwitterAre si asta parti bune si parti proaste. Partea proasta este ca m-a prins, chiar daca inca nu pot sa zic ca imi place. Ba chiar ma enerveaza intr-un fel. Ma enerveaza ca sunt multi si aia care spun ca beau cafeaua, mananca sandwichu, se scarpina in cap. Chiar daca asta nu intereseaza pe nimeni, mai ales pe 50, 100, 400 de oameni importanti. Daca faci ceva interesant, ok, frumos, spune-ne. Da acuma na, cu totii ne spalam rufele si probabil unii mai si folosim ariel, spre mirarea celuia care anunta mereu cu ce isi spala rufele si daca e bun sau nu.

Dar frumusetea twitterului este ca are si multi oameni informati, care vor sa informeze si pe altii. Ca afli in timp real stiri care poate nici yahoo-u nu le-a scris inca. Intri pe pagini interesante, citesti chestiuni din toate domeniile. Te distrezi, te intristezi, toate se intampla in clubul twitter. Poti chiar si sa te imbeti cu un bax de bere in fata monitorului si sa povestesti celorlalti despre asta. O, da, totul e posibil.

Citește tot articolul ei aici.

Aș adăuga că puterea Twitter-ului stă în modul în care îți alegi oamenii pe care îi urmărești. Eu am doar 100 și sunt
(1) oameni importanți din online, dar nu toți
(2) artiști și DJ pe care îi cunosc, dar nu toți
(3) prieteni apropiați, dar nu toți.

Ai observat ’dar nu toți’, ci doar cei care în general spun lucruri care aduc informație în plus.