Seth Godin mă inspiră

Citesc blogul lui de vreun an. Multe dintre articolele lui nu prea le înțeleg pentru că vorbesc despre marketing în economia americană, dar multe alte articole sunt foarte accesibile tuturor.

Seth GodinCând am fost în New York am cumpărat două dintre cărțile scrise de el.
Una am citit-o pe drum spre România la întoarcere – ’Meatball Sundae’. La un moment dat spunea că o companie veche (cum e Hi-Q în muzica pop românească) nu trebuie doar să folosească instrumentele erei ’new marketing’ (YouTube, bloguri, rețele sociale etc.) ci să se reorganizeze pentru a se adapta noilor provocări.

Seth spunea să ne uităm la cei care s-au născut în această nouă eră și să vedem nu numai ce folosesc ei ci mai ales cum sunt ei.

M-am uitat la DJ-ii de house care s-au lansat în ultimii 2 ani și care au redefinit întreaga industrie muzicală. M-am uitat la trupele de rock din underground care apar. M-am uitat la hiphop-erii tineri.

Și m-am întrebat, inspirat de Seth, ce fac ei altfel decât noi, cei din ’vechea gardă’.

www.BANDvsDJ.com
Așa mi-a venit ideea Podcast-ului lunar ’BAND vs DJ’ – un PromoMix (cum îi zic DJ-ii) sau Mixtape (cum îi zic rapperii).

E un mix de 60 de minute cu melodii, remixuri și mashup-uri care ne plac. Și care sunt la fel ca muzica și petrecerile noastre: pozitive, cu energie, fun.