Blaxy Girls pornesc revolutia – noul single Revolution

Iată o nouă melodie Blaxy Girls care nu se găsește pe albumul lor de debut.

Se pare că acesta va fi cel de-al 4-lea single totuși, casa de discuri Roton optând pentru încă un single de pe album, conform Monden.Info

Până atunci ascultă ’Revolution’, muzica Costi Ioniță, text Rucsi, orchestrație Silviu D

Mă bucur că echipa lor s-a hotărât să compună piese noi, albumul e bun dar lumea așteaptă mereu mai mult. Și poate prea multe balade strică, fetele sunt tinere și au energie, au entuziasm, trebuie încercat și drumul acesta.

Îmi place și sound-ul, e un pas înainte față de piesele ritmate de pe album care sunau cam învechit, cam prea rock anii ‘90. Pop-rock-ul a evoluat iar comparațiile cu The Ting Tings și Avril Lavigne sunt inevitabile, dar flatante în același timp!

Sunt mare fan Ting Tings care a reușit să facă un pop-rock comercial dar original, cu un sound fresh. Dacă Blaxy Girls reușesc să vină cu un sound asemănător eu le voi susține în continuare!

De asemenea îmi place textul care nu e o înșiruire de cuvinte de dragoste cum sunt toate milioanele de melodii din această perioadă. Textul are substanță, are atitudine, are personalitate și asta e de lăudat!

Ascultă gratuit tot albumul pe contul lor oficial aici.