BizCamp 2009

Joi sunt speaker la BizCamp 2009.

picture-3

Vino la BizCamp 2009, Tabara de Business a primaverii! 7 si 8 mai, la Marriott

BizCampus.ro iti aduce un eveniment inovativ: BizCamp – Tabara de Business pentru Studenti si tineri profesionisti. De la inspiratie la aspiratii. 7, 8 mai, Hotel JW Marriott.

Te asteapta 2 zile intensive in care vei descoperi, vei cunoaste si vei invata de la cei mai buni. Companii de top, speakeri si traineri renumiti iti dau intalnire la BizCamp: Kraft, Accenture, Porsche, Fireball Planet, Hudson, Prima TV, Serban Huidu, Andreea Fried, Adrian Bucur, Steve Moroz, Intel Competitiv, Learning About, Junior Achievement, ABC Training Consulting, HumanInvest si multi altii .

Intra acum pe www.BizCamp.ro, citeste programul complet, alege-ti sesiunile care ti se potrivesc si inscrie-te pe loc. Daca te inscri online, ai asigurata participarea gratuita la eveniment. Ai de ales intre conferinte deschise, sesiuni de lucru interactive, traininguri, jocuri de strategie si seminarii.

Fa primul pas aici si incepe calatoria alaturi de noi.

Si apoi continua calatoria pe BizCampus.ro. Prin BizCampus vei tine legatura cu companiile si cu specialistii, si vei putea aplica la joburi care ti se adreseaza.

Cariera ta incepe aici! Cariera ta incepe la BizCamp. Esti gata sa incepi calatoria?