5 lectii despre Facebook predate de vedete internationale

picture-62Facebook este rețeaua socială cu cea mai mare creștere în România ultimilor luni. Deși în continuare Hi5 este pe departe pe locul 1, așa cum probabil știți.

Noi folosim zilnic Facebook pentru a ține legătura cu prietenii și fanii muzicii Hi-Q. De asemenea site-ul este principalul nostru instrument pentru promovarea concertelor și a petrecerilor pe care le organizăm.

Hypebot.com a adunat 5 lecții oferite de vedete care au cont pe Facebook.

1. Fii sincer și deschis
Ca vedetă primul imbold este să folosești internetul pentru a-ți promova munca și realizările. Lecția este să folosești online-ul pentru a deschide o conversație, pentru a spune lucruri pe care altfel nu le spui, pentru a primi feedback real.
Exemple pozitive: Shaq pe Twitter, Vin Diesel pe Facebook

2. Oferă conținut nou
Știrile care au mai mult de 12 ore sunt vechi pentru fanii care urmăresc vedetele lor preferate. Degeaba dai un comunicat de presă azi dacă evenimentul s-a întâmplat săptămâna trecută. Oferă variante noi ale melodiilor, remixuri gratuite, concursuri cu premii, clipuri din spatele cortinei.
Exemple pozitive: Lady Gaga, Lenny Kravitz, Ashton Kutcher

3. Spune povestea ta
Fii uman și sincer, dezvăluie care este povestea ta. De ce te-ai făcut actor, sau comic, sau cântăreț? Cum era când nu aveai succes? Lumea vrea să știe ce în spatele clipurilor și emisiunilor glamour.
Exemple pozitive: Michael Phelps

4. Controlează ce apare pe pagina ta
Vedetele care au mulți ’friends’ pe Facebook pot transforma paginile personale într-un adevărat haos! Angajează un om care să e ocupe de acel cont pentru ca el să arate aerisit, relevant și fresh.
Exemple pozitive: Britney Spears

5. Promovează un caz umanitar/caritabil
Folosește pagina de Facebook pentru a aduna oamenii pasionați de o cauză. Persoanele publice au datoria de a fi exemple pozitive pentru societate și pentru a atrage atenția presei și fanilor către locuri mai puțin ’comerciale’, situații mai puțin fericite
Exemple poztivite: Demi Moore, Lance Armstrong

Citește articolul original aici.

Contul meu de Facebook este la adresa http://www.facebook.com/people/Florin-Grozea/634813763. Vezi: grupul Hi-Q pe Facebook.