Ne alăturăm campaniei ’Spune NU hepatitei’

Comunicat de presă:

Vedete precum Holograf, Hi-Q, Vali Barbulescu sau Mihai Bendeac s-au alaturat unei campanii de educare si informare a publicului despre cum poate fi prevenita hepatita. Campania se numeste “Spune NU Hepatitei” si a fost demarata de Coreus Publishing impreuna cu Dr. Adrian Streinu Cercel. Se va desfasura pe parcursul a trei luni (iulie-septembrie), timp in care publicul va putea intra pe site-ul StreinuCercel.ro pentru a gasi mai multe informatii legate de acest subiect.

HOLOGRAF: “De ce sa nu te bucuri in siguranta de toate lucrurile care iti fac placere. Alege sa ramai in cea mai buna forma pentru tine si prietenii tai! Vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B!”

HI-Q: “E atat de simplu fii sanatos si plin de energie! Mergi si vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B !”

VALI BARBULESCU:
“Stiu ca de cele mai multe ori Romania este un “exemplu” de ignoranta si delasare. In multe domenii. Inclusiv in sanatate/medicina. Din pacate oamenii nu stiu sau nu inteleg faptul ca este mult mai usor sa previi decat sa vindeci. Hepatita A si B sunt maladii care pot fi prevenite foarte usor dar care dau foarte mari necazuri atunci cand afecteaza oamenii. Asadar, informati-va si apoi mergeti la un centru medical specializat pentru un vaccin ! Este un simplu gest ce va poate scuti de suferinta si va poate chiar salva viata !”

MIHAI BENDEAC: “Vaccineaza-te ca sa te poti bucura din plin de viata!”

Prin aceste testimoniale, vedetele doresc sa convinga cat mai multa lume sa se vaccineze impotriva hepatitei A si B, de a-ti face periodic setul de analize si de a respecta normele de igiena prin care te poti proteja de celelalte tipuri de virusuri hepatice.