TPU.ro: Întreabă o vedetă

Florin Grozea si Mihai Sturzu de la Hi-Q raspund comunitatii TPU!

picture-413

Incepand cu 6 iulie, Florin Grozea si Mihai Sturzu se alatura comunitatii noastre! Pasionati de muzica si tehnologiile de ultima generatie, prinsi intre concerte, festivaluri, munca de la studio, managementul celor catorva proiecte indraznete dezvoltate online ( eOk.ro si Moose.ro), aniversarea celor 13 ani de Hi-Q si campania “Spune NU hepatitei”, cei doi si-au gasit timp sa stea la povesti cu fanii de pe TPU.ro.

Florin abia asteapta sa-i adresati intrebari in categoria Arta si Cultura , iar Mihai va raspunde intrebarilor pe care i le adresati, din domeniul care il pasioneaza – Turismul .

“Am acceptat cu bucurie invitatia TPU.ro. Este o ocazie deosebita de a vorbi cu fanii nostri, mai ales ca oamenii sunt mai indrazneti in mediul virtual. Cred ca o sa adunam pareri interesante”, spune Florin Grozea.

Pana pe 12 iulie, cei doi asteapta intrebarile voastre, pe care va sfatuim sa le formulati mentionand cui ii sunt adresate: “pentru Florin” sau “pentru Mihai” .

Pentru buna relationare intre utilizatorii TPU.ro si vedetele invitate, va recomandam sa respectati conditiile minime de bun simt si comunicare.