Concurs Battle of Songs 2009

Am sustinut de la început acest concurs, cred că este o initiativă care încurajează muzica românească si compozitorii din underground.

Battle of songsAjuns deja la a treia editite, concursul din acest an va oferi 2 premii in bani: Marele Premiu Battle of Songs in valoare de 4000 de euro si Premiul de Popularitate Battle of Songs in valoare de 1000 de euro.

“Battle of songs” reprezinta o oportunitate pentru toti compozitorii/ textierii/ orchestratorii din lumea intreaga care isi doresc ca piesele lor sa ajunga in atentia unor oameni influenti din peisajul muzical. Concursul le inlesneste acestora drumul catre recunoastere si le ofera o promovare in adevaratul sens al cunvantului.

Din juriu vor face parte: Tiberiu Crisan (Bestmusic), Catalin Muraru (Roton), Bogdan Pavlica (Radio Romania Actualitati), Dan Popi (Media Services), Andreea Berghea (KissFm), Nono Semen (ProFm), George Zafiu (Europa Fm) si Zoli Toth (initiator Battle of Songs, membru al trupei Sistem, fondator Star Management)

Perioadele concursului sunt urmatoarele:

1 iulie – 1 oct – inscrierea pieselor si a candidatilor in concurs
2 oct – 11 oct – alegerea de catre juriu a celor 30 de piese care vor fi propuse publicului pentru vot
12 oct – 1 nov – perioada de votare prin sms, in urma careia raman in concurs 12 piese
2 nov – 24 nov – publicul alege prin sms castigatorul Premiului de Popularitate.
27 nov – va fi anuntat castigatorul Marelui Premiu Battle of Songs – acordat de catre juriu.

Editia de anul trecut a concursului l-a avut drept castigator pe George Hora care a intrat in posesia unui premiu de 10.000 de euro. In prezent, George lucreaza impreuna cu nume mari din industria muzicala romaneasca, semnand impreuna cu Puya piesa “Undeva in Balcani”.

Battle of Songs este un concurs organizat de Star Management si Star Education.