Cum a fost la concertul Anastacia

Foooarte taaare!

O să-i las pe alții să vă spună despre sunet, instrumentiști, public, melodii. Eu o să vă spun despre cântăreața care ne-a cucerit cu sinceritatea și vocea ei.

A fost un concert atipic, cu momente surprinzătoare din care Anastacia reușea să iasă cu umor și dezinvoltură. De exemplu la începutul concertului n-a reușit să cânte niște note înalte și a oprit melodia pentru a bea apă… Am crezut pentru câteva momente că spectacolul se va încheia imediat dar cântăreața și-a cerut scuze cu zâmbetul pe buze, a spus câteva glume auto-ironice și a promis că va cânta melodia la final.

Nu mai trebuie să vă spun că vocea puternică și personală și-a revenit repede iar pe la melodia a cincea toată lumea era cucerită!

Sincer să fiu nu mă așteptam la asemenea concert! Știam că are o voce puternică și că showul ei este 100% live (spre deosebire de Madonna, de exemplu) dar nu mă așteptam să fie atât de vorbăreață și să ne cucerească cu atitudinea și sinceritatea ei.

(în filmulețul de mai sus am surprins exact momentul în care s-a oprit din cântat)

N-am văzut niciun artist să vorbească atât de mult (în afară de Miță, desigur :-) ) în timpul unui show. Dar era așa simpatică încât nu simțeai când trec minutele. Iar când cânta… rupea tot!

Felicitări organizatorilor!

Și sfatul meu: mergeți la concerte cât de des puteți, chiar dacă artiștii nu sunt foarte cunoscuți! Veți fi surprinși să descoperiți muzică frumoasă și oameni frumoși.