Hi-Q ne spun Hello din Austria și Danemarca

Noul single al trupei “Hello, Say Hello” a fost produs de un duo de artiști austrieci

Inspirată de succesul primului single în limba engleză “Lose You”, trupa Hi-Q a făcut un nou pas spre succesul internațional: producții în studiouri europene!

Noua melodie Hi-Q – “Hello, Say Hello” este produsă de duoul austriac The Bombjack. Mixajul și masterizarea s-au realizat în Danemarca de către producătorul Flemming Bloch care a lucrat printre alții si cu Massive Atack.

Florin Grozea (Hi-Q):
“După mai mult de 13 ani de carieră suntem din nou… la început de drum! “Lose You” este licențiată deja în Canada, Mexic, Rusia, Polonia, Bulgaria și Turcia, iar noi vrem să trecem la nivel internațional din toate punctele de vedere, inclusiv ca sound! Lucrul cu echipa austriacă a fost o experiență revelatoare.”

Iată ce spun The Bombjack despre experiența cu Hi-Q:
“Working with Hi-Q, here in Vienna, on their upcoming single “Hello, Say Hello” was definitely a cooperation where the result will talk for itself. We had a great time with Anya, Florin and Mihai, so expect the unexpected!”

Noul single va fi lansat în luna octombrie, trupa pregătind un album nou la finalul acestui an.

Iată echipa “Hello, Say Hello”:

The Bombjack (producători): Au lucrat cu artiști precum Stefan Remmler, Stereotyp, Clueso, Karl Möstl, Betandwin, Manner, Anna F., Le Meridien and Louie Austen
Ciprian Blaga (compozitor): Un tânăr compozitor român, co-autor al hitului “Lose You”
Philipp Nykrin (keyboard): Artist austriac, a primit mai multe premii și este unul dintre cei mai respectați clăpari de concert din Austria. Lucrează cu artiști precum Texta, Mono & Nikitaman & Louie Austen.
Ida Kristine Nielsen (bass): Lucrează cu compania de instrumente muzicale TC Electronics. Basist al trupei Zap Mama.
Flemming Boch (mixing/mastering): Producător, compozitor și magician tehnician din Danemarca. Lucrează cu artiști precum Under Beyen dar și producții pentru artiști celebri precum Massive Attack.

—-

Trupa pop Hi-Q a fost fondată în 1996 de catre Mihai Sturzu și Florin Grozea, lansând 7 albume de studio și 20 de single-uri de top. Hi-Q a îmbinat cu succes muzica cu televiziunea și radioul, membrii trupei Hi-Q au prezentat emisiuni la Antena1, PrimaTV, Radio21, AcasăTV, TVR. Din anul 2008, trupei Hi-Q i s-a alăturat Anya Buxai cu care trupa a lansat deja două singe-uri: ’Așa-s prietenii’ și ’Lose You’.