7Digital se lanseaza si in Statele Unite

Siteul 7Digital.com este un magazin online de muzică ce are un catalog extins, inclusiv cele 4 mari case de discuri internaționale.

7digital

În România nu ai acces la magazinul iTunes și la Amazon MP3, cele mai de succes magazine online de muzică din State dar poți cumpăra muzică românească pe MusicMall.ro, Moose.ro și pe siteurile marilor case de discuri (MediaProMusic.ro, CatMusic.ro, UMusic.ro).

Dar muzică străină nu prea poți cumpăra pe net de la noi… Deocamdată doar 7Digital este o soluție.

7Digital în UK și State
Vorbim de peste 6 milioane de melodii, un catalog care e comparabil cu cel iTunes, site care încă vinde peste 80% din muzica digitală pe plan mondial!

În plus, 7Digital lansează și magazinul dedicat telefoanelor mobile (via Last100.com)

Care iată de astăzi este accesibil și în SUA, cu prețuri în dolari! Că prețurile în lire sterline erau cam piperate… Deși, hai să fim serioși, oricum plătim cu cardul și se face conversia automată în RON!

7digital-store

Prețuri bune
7Digital se bate direct cu iTunes și AmazonMP3 așa că trebuie să vină cu oferte și mai bune. Și o face: piesele nu au protecție DRM și sunt la calitatea maximă MP3 320 kbps iar prețurile sunt cu 10-20% mai mici decât la concurență – 7.77$ / album, 0.77$ / piesă.

Citește și articolele:
35 de siteuri legale cu muzică gratuită
iTunes și industria muzicală
Cărți fundamentale pentru viitorul muzicii și muzica online