Smiley – Plec pe Marte (cu Cheloo – Parazitii)

Lui Smiley i-ar fi plăcut mai mult direcția pop-rock pe care a avut-o la “Preocupat cu gura ta” decât clubbing-ul care se poartă acum la radiourile comerciale.

smiley-palarie

Se vedea asta în concertele live cu band pe care le-a avut și care sunau foarte bine, poate un pic prea rock pe alocuri, dar în general concerte pop de calitate, cum nu prea vezi la artiștii români. Și care te surprind plăcut la un artist dance care provine dintr-o trupă de break-dance…

Dar dacă pop-rock-ul nu merge în România, nici chiar dacă e cântat de cel mai popular cântăreț român, ideea de a face din nou o colaborare cu un dur al rappului a fost bine-venită. Ca dovadă succesul instant al piesei pe YouTube!

Mie îmi place melodia, pare mai puțin comercială decât colaborarea cu Uzzi dar nu datorită rapperului ales de data asta ci datorită versurilor de la refren care mi se par pesimiste, grele…

Vouă vă place piesa?

Puteți asculta noul single “Plec pe Marte” gratuit și legal pe eOk.ro. Tot acolo găsiți spre ascultare și albumul lui solo lansat în 2008.