CREDIDAM zice ca ne facem imagine pe spatele lor

Apropo de buba care se va sparge anul acesta cu milioanele de euro “scurse” din drepturile de autor la… oricine (in afara de autori) – citeste marturiile incredibile ale lui Smiley, Mihai Traistariu, Activ, Fly Project, Marius Moga, Mihai 3SE, Florin Grozea si Mihai Sturzu (Hi-Q), Nick Kamarera, Deep Central, Play&Win etc. etc.

Apoi citeste:
Articol despre CREDIDAM pe Mediafax.ro

Vei afla cum ei sunt transparenti si baieti deschisi dar Smiley, Marius Moga si Hi-Q isi fac imagine pe spatele lor! :-) Cum poate se mai incurca lucrurile :-/ cu o schimbare de adresa, ceva, o maslina, un geam spart de vant, dar restul de 9000 de artisti inscrisi in organism toti sunt fericiti! Asa de fericiti ca au aparut zeci de articole furioase in cateva zile pe blogul artistilor furati.

Citez:

“Nu înţelegem de ce (artiştii – n.r.) nu vin să comunice cu noi direct şi preferă să comunice prin presă. Asta ne dă de gândit că vor să-şi facă puţină publicitate. Pot scrie, pot trimite faxuri, e-mail-uri şi cineva le răspunde. Nu există să nu fim transparenţi. Pe mine mă miră această campanie pe care o fac câţiva în presă”, a mai spus Val Mănescu.

Hai sa-ti zic eu de ce mergem in presa:
– pentru ca nimeni nu ne asculta cand mergem la CREDIDAM, sunt prea putini angajati si toti ridica din umeri
– pentru ca fiecare intrebare primeste 3 raspunsuri diferite (avem zeci de dovezi!)
– pentru ca se arunca bani pe un sistem informatic inexistent (dupa 2 ani am aflat ca nimic din ce inscrisesem nu aparea in baza lor de date)
– pentru ca e o afacere de familie cu circuit inchis
– pentru ca regulile de distribuire a banilor sunt neclare si realizate dupa ureche
– pentru ca sute de mii de euro se cheltuie anual pe oameni, sedii si sisteme ineficiente
– pentru ca: Scandal, Ne cred fraieri, Interpreții și compozitorii se aliază pe net, O afacere de 50 de milioane de euro, Artiști pentru artiști, Campania Drepturile.ro. Ce sunt drepturile de autor?