Splendid Interactive vinde publicitatea audio eOk.ro

Bucureşti. 22.02.2010

picture-130Începând din februarie 2010, Splendid Interactive reprezintă în exclusivitate serviciul de audio online advertising pentru platforma eOkAds, serviciu original eOk.ro

eOkAds este un concept inovator la nivel naţional: o platformă de audio advertising ce oferă posibilitatea clienţilor de promovare a produselor şi serviciilor într-un mod inedit şi targetat.

Campaniile pot fi coordonate direct pe site de către advertiser şi pot fi personalizate printr-o serie de parametri: numărul de apariţii ale spot-urilor, perioada de timp şi orele de difuzare, site-urile pe care va rula, link-ul ataşat spot-ului. 

Florin Grozea: “Anul 2010 aduce noi provocări pentru clienți și agențiile de publicitate, toți în căutarea de campanii speciale cât mai targetate și mai eficiente. eOkAds oferă în premieră pentru România reclamă audio online pe sute de mii de widget-uri peste tot pe internet!”

Cristi Marinescu: “Acest nou tip de promovare vine in mod clar in completarea celorlalte posibilitati existente deja in mediul online. Mai mult decat atat, este un tip de promovare care se aseamana foarte mult cu un mediu cunoscut tuturor si anume radioul. De data aceasta insa, instrumentele de targetare si masurare sunt mai multe si mai precise, iar reach-ul de care beneficiaza este unul suficient pentru livrarea unei campanii de succes.” 

Parte a Splendid Media Group, Splendid Interactive este o companie specializată în vânzarea de spaţiu publicitar online, oferind servicii de audio advertising pentru eOkAds, divizia de mobile advertising pentru Vodafone România, precum şi administrarea a peste 70 de site-uri.

eOk.ro este primul site LEGAL cu muzică GRATUITĂ din România lansat de Florin Grozea (Hi-Q) în 2006. Website-ul a câștigat premii la Internetics și Webstock în 2008 iar în mai 2009 a lansat prima platformă de audio advertising intitulată eOkAds.