Mobime.ro – compară abonamentele de la toti operatorii mobili!

A apărut un site foarte folositor pentru cei care vor să-și porteze numerele la alt operator mobil sau pur și simplu caută un telefon nou: Mobime.ro!

M-am jucat puțin cu el și… hm… te scutește de comparații pe site-urile Vodafone, Orange, Cosmote! Plus că totul este pus într-un singur loc, cu opțiuni, cu topuri, costuri lunare, telefoane etc.

Îmi place! Mai ales că e realizat de un coleg din liceu :-)

Image and video hosting by TinyPic

În numai 2 minute, utilizatorii Mobime.ro află care este abonamentul ideal în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote în funcţie de consumul lunar dar şi cum pot intra in posesia telefonului pe care şi-l doresc, la cel mai mic tarif posibil.

„Mobime.ro este singurul site care oferă detalii comparative privind tarifele de telefonie mobilă şi preţurile la terminale atât cu conectare, cât şi la prelungire de abonament sau la liber”, a declarat Răzvan Bâgiu, reprezentantul portalului.

Acesta a subliniat că portalul foloseşte un algoritm matematic foarte complex care a fost puternic optimizat. Site-ul afişează în acest moment preţurile pentru 450 de telefoane, 235 de abonamente şi 280 de opţiuni.
Mobime.ro evaluează peste un miliard de variante: combinaţii de operatori, abonamente, opțiuni și terminale pentru a alege cele mai bune variante pentru utilizator. Sistemul afișează primele 20 cele mai ieftine opțiuni ținând cont de profilul de comunicare introdus (telefon, număr de minute, mb de Internet, etc).

În plus, există opțiunea afișării „cea mai sigură variantă” care recomandă oferta cu cele mai mic cost total, dacă va crește consumul cu 10% față de cel solicitat.