Am fost la concertul Guns N Roses. Mă apuc din nou să studiez la chitară!

Aseară am ajuns destul de târziu la concert, nu atât de târziu încât să pierd ceva…

Pe scurt: au fost aproape 3 ore de hard-rock de calitate, o adevărată demonstrație de forță și virtuozitate din partea tuturor instrumentiștilor și a lui Axl deopotrivă.

Trupa din deschidere a cântat abia la ora 20:00 iar concertul Guns a început pe la 22:15. Sincer, mă așteptam la ora asta chiar dacă organizatorii anunțau 20:30 iar lumea din jur se cam plictisise. Mai ales cei care veniseră de la ora 17:00 cum scria pe bilet :-)

Am prins o poziție destul de bună, cu bloggerii lângă mine ca să facem gașcă rezistentă la înghesuială. Mai ales că erau peste 20.000 de oameni la Romexpo, impresionantă imagine pentru mine…

Sincer, mă așteptam ca Axl Rose care are 48 de ani și aproape 30 de ani de rock‘n‘roll (inclusiv alcool și droguri), mă așteptam să nu mai reușească să cânte notele acelea acute din vechile melodii Guns. Nici gând! Omul a cântat aproape 3 ore în continuu, impecabil! O muzică grea, plină de energie și de armonii, cu shimbări de ritm dese.

Felicitări Axl!

De asemenea se discută absența lui Slash care a plecat din GNR acum 15 ani și de faptul că ’Guns nu e mai e ce era fără Slash’.

Cu tot respectul pentru Slash dar cei trei noi chitariști ai trupei sunt bestiali! Fiecare în parte e un virtuoz la chitară și aseară am auzit o demostrație de forță și calitate muzicală! (Sigur, Slash a compus toate solo-urile hiturilor trupei, cu asta rămâne în istorie)

Concertul primește din partea mea nota 9 (minusuri: mica întârziere, proasta organizare cu toaletele și băutura)

Sfat: luați-vă bilete în fața scenei, merită fiecare bănuț. Recenziile negative au fost scrise probabil de oamenii care au stat la 100 m de scenă unde, într-adevăr, nu este deloc fun.

A scris și: Elena Cîrîc.

Foto: Bestmusic.ro