Vine NetCamp 2010!

In perioada 6-8 decembrie, Evensys organizeaza cea de-a patra editie NetCamp, cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web. Seria de conferinte va fi precedata de un training pentru start-up-uri.

Life is a Pitch este o sesiune desfasurata pe 25 noiembrie 2010, la Bucharest Hubb, care este un bun prilej pentru cei interesati, si in special pentru participantii la Launch48 si VentureConnect, sa invete de la oameni cu experienta in prezentarea proiectelor online cum sa-si pregateasca ideile si sa atraga atentia asupra lor.

Editia din acest an desfasurata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel va fi cea mai ampla si mai complexa de pana acum. NetCamp va gazdui pe parcursul celor 3 zile, pe langa conferinte si alte activitati, o serie de 5 evenimente: Launch48, VentureConnect, Start Up Now!, MobileDev, WeWorkWeb.

NetCamp 2010 este un eveniment organizat in parteneriat cu Nokia, Microsoft, Biris-Goran si Kaspersky Lab, avand sprijinul SeedMoney.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.netcamp.ro