Ajutati-o pe Denisa

ajutopedenisa.ro

Ma numesc Denisa am 8 ani si pana acum 3 saptamani eram un copil vesel care se bucura de copilarie alaturi de fratiorul ei geaman. De atunci si pana acum am inceput sa ma simt rau, sa imi amorteasca o manuta pe care o misc necontrolat si sa am crize pe care doctorul le-a numit epileptice.

Dupa multe analize si vizite la tot felul de doctori am aflat ca sufar de tumora paraventricular anterioara stanga pe care medicii de aici au spus ca nu o pot opera datorita lipsei de echipamente medicale si implicit a experientei pentru o astfel de situatie.

Intre timp tumoarea a avansat si nu mai pot misca deloc manuta dreapta, iau multe pastile care sa ma linisteasta si sunt atat de speriata incat, atunci cand mama pleaca de acasa plang incontinuu.

Mama a reusit sa trimita analizele la cateva clinici in strainatate si a aflat ca tumoarea, datorita localizarii, nu este operabila integral dar partea care va ramane in urma operatiei se poate trata cu chimioterapie. Acest tratament ajunge la 40000 de Euro, insa este singurul care ma poate ajuta sa redevin un copil sanatos si sa readuc zambetul in familia mea. Din pacate fara acest tratament nu exista viitor pentru mine.

Intrucat resursele familiei mele sunt foarte limitate si singura mea sansa de supravietuire sunteti dvs. oamenii inimosi va rog din suflet sa ma ajutati sa ma joc din nou cu fratiorul meu geaman si sa merg la scoala ca orice copil.

Denisa