Recenzie Lenovo Y560

Am avut în teste aproape o lună noul laptop Lenovo Y560. Unul identic cu cel pe care l-am oferit premiu la concursul ’Care e ideea ta de distracție’ unde am primit aproape 400 de comentarii în 7 zile!

Prima impresia a fost una pozitivă: cutia în care vine laptopul conține aparatul în sine și încărcătorul și… atât. Mi-a plăcut simplitatea lui și butoanele de pe margine care sunt inspirat așezate. Un alt atu: ecranul mare și luminos – 15 inch.

Dar adevăratul argument care m-a convins că Ideapad Y560 este o bestie multimedia a fost sistemul de sunet, mai precis cele două boxe JBL! Ca artist mereu în mișcare am apreciat calitatea boxelor și cred că jocurile sună mult mai bine pe acest sistem mobil, mult mai bine decât te-ai aștepta.

Sunetul e important și la filmele HD unde imaginea de obicei la laptopuri era mult superioară sunetului. Nu însă și la Lenovo unde JBL își face treaba foarte bine!

Mai vreau să laud carcasa care s-a dovedit foarte rezistentă – am dus laptopul în tot felul de genți, prin tot felul de mașini de turneu, printre instrumente muzicale și bagaje. De asemenea carcasa superioară atrage atenția cu modelul ei tech original!

În final pot spune că Lenovo Y560 este un laptop puternic, rezistent și pregătit pentru jocuri și filme serioase… pentru un gamer serios :-)

Pagina oficială Lenovo România pe Facebook aici.