Madam Hooligan (trupa americană a lui Radu Almăsan) cântă pe 4 februarie la The Ark

Pentru că iubesc baladele lui Radu…

Radu Almasan, cunoscut publicului roman ca si solist al trupei Bosquito, isi va prezenta luna viitoare in premiera in Romania proiectul care l-a tinut departe de tara ani buni, dar care i-a adus ascultatori si fani precum Slash, Taylor Swift, sau Kiefer Sutherland.

Este vorba despre Madame Hooligan, trupa care a luat nastere in Los Angeles, California, la sfarsitul anului 2006, si pe care fanii de rock alternativ/neo-grunge si nu numai, o vor putea vedea pentru prima oara in Romania in cadrul unui show acustic, pe scena The Ark Underground, in deschiderea show-ului pe care James Walsh, solistul Starsailor, il va sustine pe 4 februarie.

Povestea Madame Hooligan incepe in 2005, cand membrii Bosquito s-au decis sa traverseze oceanul in cautare de noi experiente si oportunitati. Desi plecati in formula completa, in decurs de numai o luna doi dintre membri s-au hotarat sa paraseasca grupul si sa se intoarca in Romania, in timp ce Radu Almasan si Andrei Cebotari au ramas in Statele Unite, refuzand ideea de blazare artistica in cadrul show-business-ul romanesc, lipsit de provocari reale la acea vreme.

La finalul anului 2006, impreuna cu David Ballon, Radu a pus bazele Madame Hooligan, iar celor doi li s-a alaturat la scurt timp si Andrei, trupa incepandu-si oficial activitatea in 2007.